„Izvor Fest”, un eveniment dedicat familiilor, organizat în Tărlungeni

„Izvor Fest”, un eveniment dedicat familiilor, organizat în Tărlungeni

Izvor Fest, un eveniment dedicat familiilor, tuturor locuitorilor cartierului Izvor si celor care vor sa cunoască zona Izvor Tărlungeni.

Este un eveniment al prieteniei si al socializării. Izvor Fest se bucură de stand-uri tip foodtruck, bar cu dozatoare de bere, scenă, dj’s, artiști, locuri special amenajate pentru copii, cât și o zonă de relaxare pentru adulți. Este un eveniment pentru comunitate și s-a născut din dorința de socializare și de distracție.

Izvor FEST ediția a III-a, 18-20 August 2023, aduce pe scenă artiști precum Lupii lui Calancea, Mario Fresh, Azur și Nelu Vlad, Trupa 6, Smart Band, Harmoniac, Disco Biscuit, Dj Minu, Dj Lauri, Cosmin Fogoros, Alex Modoi, Alinul, Tudor Constantinescu, Dj Rux, Dj Vali Cretu, Stephan F, Luci Samuila, Dj Cosmin Soare, Dj Ilie și mulți alții care vor fi anuntați ulterior.

Izvor Fest este un eveniment realizat cu inițiativa a câtorva prieteni din cartierul Izvor Tărlungeni și nu numai, fiind prezentat de Răzvan Stroe. Programul detaliat îl găsiți pe www.izvorfest.ro sau pe canalele de socializare ale Izvor Fest.

Spectacol cu parapantiști

În cadrul festivalului, vizitatorii se vor bucura de prezenta parapantiștilor care vor decola de pe Bunloc și vor ateriza în zona festivalului. Parada aviatică va fi și ea prezentă la festival ca în fiecare an, iar avioanele vor fi fotografiate la apus la fel ca și balonul cu aer cald. Doritorii pot opta, contra-cost, pentru un zbor cu balonul. Pentru cei mici va fi amenajat un loc de joacă generos în colaborare cu Magic Dreamland, la eveniment fiind prezente peste 20 de mascote, Minions, Eroii în Pijama, unicorni colorați și mulți alții, tobogane gonflabile, bungee trambulina, face painting și spectacole pentru copii susținute de Magicianul Robert Enuca și Teatrul Strada. La festival vă mai puteți întâlni cu foodtruck-uri pregătite să încânte gusturile vizitatorilor cu fructe de mare, burgeri, mâncare mexicană, live cooking pasta&pizza, mâncare tradițional românească, bar areas by Yagher Chalet & more.

Zona food va fi amenajată cu mese de berărie și acoperite cu pavilioane înalte. Prețul de intrare este de 20 de lei pe zi și 50 de lei pentru toate cele 3 zile de festival.

Accesează codul QR de mai jos pentru a achiziționa bilete!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate