Iubitorii de natură din Făgăraș, invitați la o acțiune de plantare

Iubitorii de natură din Făgăraș, invitați la o acțiune de plantare

Făgărășenii, iubitori de natură, sunt invitați sâmbătă, la o acțiune de plantare. 500 de puieți de salcâm, frasin și tei vor fi plantați la Făgăraș.

Primăria Municipiului Făgăraș, alături de „Asociația Creștem România Împreună”, organizează o acțiune de plantare de puieți.

În cadrul acțiunii vor fi a plantați 500 de bucăți de arbori din speciile: salcâmi, frasini și tei.

Scopul acestei acțiuni de voluntariat este de a ajuta la refacerea ecosistemelor,la creșterea gradului de educație în ceea ce privește mediul înconjurător, crearea de spații verzi și noi păduri.

La plantarea copacilor, sprijinită și de administrația locală, vor participa și 200 de voluntari, dar sunt așteptați toși cei care vor aducă natura mai aproape de noi.

La realizarea acestui proiect participă alături de echipa Serviciului de Administrare a Domeniului Public a Municipiului Făgăraș, aproximativ 200 de voluntari, care vor fi îndrumați de specialiști în ecologie și silvicultură pentru a planta corect arborii.

Cei care doresc să participe în calitate de voluntar, alături de familie, cu prietenii sau colegii de serviciu, sunt așteptați sâmbătă, 25 martie 2023, în zona din apropierea parcului „Regina Maria”, începând cu ora 9:15„, a transmis Primăria Făgăraș.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!