IȘJ Brașov ne invită să propunem soluții pentru continuarea anului școlar

IȘJ Brașov ne invită să propunem soluții pentru continuarea anului școlar

Inspectoratul Școlar al Județului (IȘJ) Brașov a postat pe site–ul instituției chestionare, în care îi invită pe elevi, profesori și părinți să își exprime părerile cu privire la modul în care să continue anul școlar în curs.

Reprezentanții IȘJ Brașov, au postat trei chestionare, câte unul pentru elevi, profesori și părinți, în care îi invită pe aceștia să vină cu propuneri privitoare la continuarea anului școlar.

„Pentru că ne preocupă felul în care percepeți continuarea școlii în această perioadă și pentru a putea veni în sprijinul vostru cu mai multe soluții de continuare a școlii vă rugăm să acordați câteva minute pentru a răspunde la întrebările de mai jos. Completarea unui chestionar durează maxim 10 minute”, au scris pe Facebook reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

Răspunsurile oferite în cadrul studiului sunt anonime, susțin reprezentanții instituției și sunt doar pentru uz intern.

Chestionarele privind continuarea activității în educație le găsiți AICI.

La începutul săptămânii ministrul Educației, Monica a anunțat că examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie și nu vor cuprinde materia aferentă semestrului al II-lea, iar situația școlară a elevilor va fi încheiată cu minim 2 note, plus teza.

https://newsbv.ro/2020/04/07/video-monica-anisie-situatia-scolara-a-elevilor-se-va-incheia-cu-minim-doua-note-la-care-se-adauga-nota-din-teza-ce-se-intampla-cu-examenele/
https://newsbv.ro/2020/04/07/simularile-examenelor-nationale-au-fost-anulate/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate