Își dă „arama” pe față Justiția la Brașov?

Își dă „arama” pe față Justiția la Brașov?

Fostul conducator al S.I.F. Transilvania speră că va fi readus pe funcție in salile de judecata. Data de 04.05.2020 este o data foarte importanta pentru Fercala Mihai. In aceasta data se judeca 3 dosare, care pot agita si mai mult apele la S.I.F. Transilvania.
 
Pe rolul Tribunalului Brasov sunt inregistrate dosarele 1076/62/2020, 1137/62/2020 si 511/62/2020: Toate vor fi judecate de dna. judecator Arama Mirela.
 
In doua dintre aceste dosare, apropiatii lui Fercala, dnii. Szabo, Carapiti si Lutac au chemat in judecata S.I.F. Transilvania, reprezentata la acea data de Fercala Mihai, in niste simulacre de procese, in care se judeca ei intre ei,  astfel incat sa  mentina hegemonia lui Fercala.  
 
Judecatoarea Arama a cerut sa se abtina, in aceste dosare, dar cererea sa a fost respinsa, nu o data, ci de doua ori. Interesant este ca dna Arama este sotia dlui Arama Ionel, fost sef al PNA Brasov, ulterior colaborator al dlui Fercala Mihai si S.I.F. Transilvania.
 
Daca sistemul de justitiei isi va da “arama” pe fata ramane de vazut, dar urmarim cu interes sa vedem cum se manifesta în practică independența Justitiei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate