Investițiile la Liceul cu program sportiv din Brașov, abandonate de municipalitate?

Investițiile la Liceul cu program sportiv din Brașov, abandonate de municipalitate?

Scoala-Kronstadt

Este foarte bine că se investesc la Șocala profesională Kronstadt 2 milioane de lei pentru elevii care fac aici cursurile de calificare, dar adresez o întrebare publică – cu elevii de la Liceul cu program sportiv ce facem? Precizez, este foarte bine că municipalitate investește acești bani în acest proiect de interes pentru companiile germane. Dar aceeeași problemă persistă și rezolvarea ei întârzie să fie pusă în aplicare la Liceul cu Program Sportiv”, a declarat astăzi Răzvan Popa, consilier local PSD.

Acesta spune că primarul George Scripcaru trebuie să explice public de ce întârzie demararea lucrărilor de la Uzina 2, unde există documentația tehnică și sunt bugetate sumele necesare – 1,2-1,3 milioane de lei pentru lucrări.

„Dacă se întârzie iarăși începerea lucrărilor foarte mult, nu vom putea finaliza lucrările anul viitor. Prima etapă vizează clădirea, iar a doua infrastructura sportivă. La stadionul Carpați este prevăzută să se facă o pristă de atletism, exterioară. Din punctul meu de vedere, acest proiect al școlii sportive este cel puțin la fel de important ca acela de la Șocala Kronstadt, privind dotarea atelierelor școlii profesionale Kronstadt, pentru că nu vreau să se simtă nimeni lezat. Nu mi se pare corect ce se întâmplă pentru cei peste o mie de elevi, profesori și părinții de la Liceul Sportiv”, spune Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!