Investiție de 11 milioane de lei, prin programul Anghel Saligny, la Teliu!

Investiție de 11 milioane de lei, prin programul Anghel Saligny, la Teliu!

Investiție în valoare de 11 milioane de lei, finanțată prin programul Anghel Saligny, pentru care ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat contractul de finanțare „Etapa a II a înființare sistem de canalizare”.

Lungimea rețelei ce o să fie realizată este de aproximativ 7 kilometri, cu un număr de 600 de racorduri. Aproape 2000 de cetățeni ai comunei Teliu vor beneficia de canalizare, prin acest proiect. În același timp, Primăria Teliu pregătește, pentru prima parte a anului viitor, o investiție de 2,3 milioane de lei din fonduri proprii. Pentru realizarea de rigole stradale, trotuar și accese proprietăți. Lucrările vor fi pe o lungime de aproximativ 2 kilometri, pe ambele sensuri ale DN10. Din dreptul Primăriei Teliu, până la ieșirea din localitate, spre Prejmer.

„Sunt investiții pe care le pregătim de ceva vreme pentru ca Teliu este o localitate care era rămasă în urma din acest punct de vedere. Cetățenii de aici aveau nevoie de astfel de investii în ceea ce privește infrastructura comunei. În același timp, mai avem depus pentru finanțare tot pe programul Anghel Saligny un proiect de asfaltare a străzilor în valoare de 10 milioane de lei. Am depus toată documentația și am convingerea că în scurt o să semnam contractul de finanțare și pentru acesta”.

Răzvan Popa, administrator public al comunei Teliu

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate