Intrăm pe ultima sută de metri în concursul „Idei din Tara lui Andrei”. Proiectul KIPO THER, al Copiilor de Cristal, merită votul nostru

Intrăm pe ultima sută de metri în concursul „Idei din Tara lui Andrei”. Proiectul KIPO THER, al Copiilor de Cristal, merită votul nostru

copiii de cristalAsociaţia Copiii de Cristal participă la concursul „Idei din Tara lui Andrei”, alături de alţi 233 de iniţiatori. Proiectul propus de apreciata asociaţie din Braşov se numeşte KIPO THER şi îmbină kinetoterapia cu terapia cu ponei.

„Animal-terapia asistată constă în aducerea unui animal de companie în familie sau introducerea copilului autist în programe structurate de interacţiune precum serviciile de călărie. Interacţiunea cu animalele ajută copiii cu autism să se dezvolte fizic şi îmbunătăteşte puterea lor de coordonare şi abilităţile fizice. Folosirea terapeutică a mişcării în aer liber ajută la îmbunătăţirea focalizării, dobîndirea atenţiei asupra siguranţei personale, creşterea încrederii, dezvoltarea competenţelor sociale, îmbunătăţirea comportamentului” , ne spune Gabriela Plopeanu, inţiator al proiectului.

Pentru a reuşi să obţină finanţarea, copiii de cristal au nevoie de votul nostru online.

„Procedura de votare presupune înregistrarea unui cont pe platforma Tara lui Andrei, urmând paşii următori:
Pasul 1 – completarea datelor personale. Numele, adresa de mail și nr. telefon trebuie să fie reale și complete.
Pasul 2 – Validarea adresei de mail – veţi primi un mail automat cu un link cu care validați adresa de mail.
Pasul 3 – Primirea codului de confirmare prin SMS şi activarea contului cu ajutorul acestuia. Va trebui să aveţi la dumneavoastră telefonul mobil când creaţi contul, pentru că veţi primi codul de confirmare prin SMS.

Important de reţinut este ca puteţi vota o singură dată pentru un proiect.” ne transmite Diana Bjoza, coordonator PR în cadrul Asociaţiei Copiii de Cristal.

Mai avem o zi la dispoziţie pentru a vota. Să ne grăbim! Copiii de Cristal se bazează pe noi. Fiecare vot poate fi decisiv.

 

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate