Se întâmplă la Brașov: Imobile puse sub sechestru de către DNA, dărâmate ilegal de rechinii imobiliari. Primarul dorea să legalizeze povestea

Se întâmplă la Brașov: Imobile puse sub sechestru de către DNA, dărâmate ilegal de rechinii imobiliari. Primarul dorea să legalizeze povestea

Primarul Allen Coliban își bate joc de consilierii locali și le bagă sub nas tot felul de bazaconii, care mai de care mai ilegale. Chiar în momentul începerii ședinței Consiliului Local de miercuri, 31 ianuarie 2024, Coliban a retras un proiect care se afla pe ordinea de zi care dezvăluie modul în care rechinii imobiliari și actualii șefi din administrația locală au încearcat să legalizeze documente de urbanism incredibile.

Este foarte grav faptul că pe masa consilierilor locali a fost posibil să fie trimisă o documentație urbanistică suspect de superficial pregătită. Oare să fie doar o eroare? Dar ce l-a speriat pe primarul Coliban de a retras acest punct de pe ordinea de zi?

Alte articole:   Alina Şorodoc a revenit la ACS Transilvania

Newsbv.ro prezintă niște documente, care ridică foarte mari întrebări privind modul cum sunt supuse votului chestiuni imobiliare. Am prezentat ilegalități care s-au făcut în Poiana Brașov, dar este incredibil ca un primar să propună aprobarea unui PUD unde figurează imobile pe care DNA le-a pus sechestru și care au fost demolate (greu de spus cu ce avize). 

Culmea, acele imobile au fost demolate, iar municipalitatea se face că nu știe ce se întâmplă. Poate ar fi de făcut multe comentarii, dar e incredibil ce haos e în Primăria Brașov. Păi dacă și procurorii DNA închid ochii la ce se întâmplă, atunci credem că nu mai are niciun rost, ca jurnaliști, să ne zbatem să aducem în fața opiniei publice matrapazlâcurile din administrația publică.  

 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   VIDEO Fetiţă de 3 ani, preluată de un elicopter SMURD după ce a căzut de la etajul unei pensiuni din judeţul Alba

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate