Instanța a suspendat ordinul șefului ANPC prin care Sorin Susanu era mutat forțat la Dâmbovița

Instanța a suspendat ordinul șefului ANPC prin care Sorin Susanu era mutat forțat la Dâmbovița

Comisarul șef regional de la Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu, a obținut, în instanță, suspendarea ordinul șefului ANPC prin care acesta era mutat forțat la Dâmbovița, pe o funcție inferioară.

Soluția instanței pe scurt:

„Admite cererea formulată de reclamantul SUSANU CLAUDIU SORIN în contradictoriu cu pârâţii AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR şi PREŞEDINTELE AUTORITĂTII NAŢIONALE PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR. Dispune suspendarea Ordinului nr. 501/15.06.2022 privind modificarea raportului de serviciu al reclamantului SUSANU CLAUDIU SORIN. Prin mutarea pe funcţia de conducere vacantă de comisar şef adjunct în cadrul C.R.P.C. Regiunea Sud – Muntenia (Ploieşti) – C.J.P.C Dâmboviţa, până la soluţionarea definitivă a cauzei. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare”. 

Referitor la această situație, Sorin Susanu a declarat pentru newsbv.ro. „Din păcate, instanța instanța este singura soluție împotriva abuzurilor președintelui ANPC, Horia Constantinescu. Și a ingerinței factorului politic în activitatea instituției. Aceste încercări permanente de a mă intimida nu vor avea efectul scontat. Și de această dată, sfatul domnului Dunca către președintele ANPC de a mă înlocui cât mai rapid cu un membru PSD apropiat domnului senator (fostul primar de Rupea, Nicu Bărdaș), nu a fost unul corect și nu și-a atins scopul”.

https://newsbv.ro/2022/06/20/hartuirea-lui-susanu-cattani-continua-dupa-timisoara-si-constanta-acum-retrogradat-la-dambovita/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate