Instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brașov au fost OPRITE!

Instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brașov au fost OPRITE!

Administratorii domeniului schiabil din Poiana Brașov au anunțat că, în această dimineață, nu funcționează instalațiile de transport pe cablu din Postăvarul.

Instalațiile au fost oprite din cauza vântului puternic. Siguranța schiorilor este prioritară pentru autorități, astfel că au decis să oprească instalațiile care fac legătura între Poiana Brașov și Masivul Postăvarul.

Vă reamintim că, în ultimele zile, au funcționat telegondola, telescaunul Ruia și teleschiul Ruia.

Ieri, stratul de zăpadă bătătorită pe pârtie era de 50 de centimetri pe pârtia Kanzel, 40 de centimetri la gondolă și 35 de centimetri la stația inferioară de la telescaunul Ruia. În partea inferioară nu s-a schiat.

Reamintim că „Miercurea brașovenilor” dă posibilitatea schiorilor cu domiciliul în municipiu să schieze cu prețuri reduse.

Astfel, în fiecare zi de miercuri brașovenii plătesc 50% din valoarea cartelelor de schi valabile în acea zi, respectiv ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore, precum și cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 și 14.00.

Ski-pass-urile, inclusiv cu opțiunile valabile pentru Miercurea brașovenilor, pot fi încărcate și on-line, pe www.skibv.ro .

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!