INNA și Alina Eremia  vin  la Coresi!

INNA și Alina Eremia  vin  la Coresi!

Distracția verii continuă la Coresi, iar următorul eveniment pe listă este un super concert pe care nu ai voie să îl ratezi. Pregătește-ți ținuta de party, încălțările comode, ochelarii de soare și anunță-ți prietenii și familia! Pentru că am promis o vară cu cele mai tari concerte și unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români, Inna și Alina Eremia vin pe scena Coresi!

Peste 900 de concerte în toată lumea , aproape 5 miliarde de vizualizări pe Youtube, artistul român cu cel mai mare succes internațional  – Inna vine la Coresi . Pe 15 august, în parcarea Coresi, de la ora 19:00, Inna va fi pe scena Coresi Summer Party.  Show-ul va fi deschis de la ora 18.00 cu show-ul Alinei Eremia!

Alte articole:   Pediatrilor…

Ne pregătim să celebrăm vara cu un eveniment pe măsura zilelor călduroase și lungi. Vino alături de noi în data de 15 august, de la ora 18:00, în parcarea Coresi Shopping Resort!

            Înainte și după concert, vom avea live session cu DJ, concursuri cu premii, distracție și multe alte surprize.

Descoperă pe www.coresibrasov.ro ce evenimente-surpriză te așteaptă în această perioadă! Noi venim cu surprizele, tu vii cu entuziasmul! Intrarea la evenimentele Coresi este liberă.
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate