Infotrafic: Circulaţie în condiţii de lapoviţă şi ninsoare în Braşov şi alte şase judeţe

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de lapoviţă şi ninsoare în Braşov şi alte şase judeţe

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe drumuri din judeţul Braşov şi alte şase judeţe se circulă în condiţii de lapoviţă şi ninsoare.

Centrul Infotrafic transmite că la această oră (n.r.-ora 8.00), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

La nivelul țării, se circulă în general pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie.

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare sunt semnalate în zona montană a județelor Argeș, Brașov, Buzău, Covasna, Harghita, Prahova și Vrancea, fără intensificări ale vântului.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie, izolat cu lapoviță și ninsoare.

Alte articole:   Bărbat din Tărlungeni, arestat pentru infracțiuni rutiere

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca în călătorie, să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să meargă şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă dacă deplasarea va fi efectuată pe sectoare de drum unde este zăpadă sau carosabilul este alunecos de la gheață sau polei.

Măriți distanța de siguranță între autovehicule și evitați bruscarea comenzilor!„, transmite Centrul Infotrafic.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate