Individ arestat pentru 30 de zile. Își șantaja victima amenințându-i familia. Îi cerea o sumă colosală

Individ arestat pentru 30 de zile. Își șantaja victima amenințându-i familia. Îi cerea o sumă colosală

Procurorii brașoveni au pus în mișcare a acțiunii penale față de un individ pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată.

În perioada 5 – 6 martie 2023, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, cunoscând de la sala de jocuri frecventată că victima a câștigat o sumă însemnată de bani de pe urma unei tombole organizate de un cazino din municipiul Brașov, i-a trimis acesteia două mesaje tip SMS prin care a încercat să o constrângă să îi remită suma de 200.000 lei, sub amenințarea comiterii de acte de violență asupra sa și a familiei, precum și a incendierii barului soției victimei.

Inculpatul a fost reținut, iar la data de 7 martie 2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Alte articole:   Alertă meteo: COD ROȘU de caniculă, în județul Brașov

Trebuie menținat faptul că persoana in cauza figurează cu antecedente, inclusiv o condamnare pentru șantaj…

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate