Începe sezonul târgurilor volante în cartierele din Brașov

Începe sezonul târgurilor volante în cartierele din Brașov

Serviciul Public Administrare Piețe anunță că dă startul târgurilor volante din acest an, în cartierele din Braşov.

Se reia  amenajarea piețelor volante în cartierele din Braşov.

Serviciul Public Administrare Piețe anunță că, începând cu 6 aprilie 2024, începe sezonul târgurilor volante de producători din acest an, în cartierele din Braşov.

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că, începând cu 6 aprilie 2024, dăm startul târgurilor volante din acest an! Acesta este un moment pe care îl așteptăm cu nerăbdare și entuziasm, dorind să vă oferim acces la o varietate de produse proaspete și de calitate, direct de la producătorii români.

Gama de produse include produse de sezon, dar și brânzeturi, produse lactate proaspete și multe alte bunătăți care abia așteaptă să fie descoperite. Încurajăm participarea în număr cât mai mare pentru a sprijini producătorii locali și pentru a vă bucura de ceea ce au ei mai bun de oferit.

Tombole pentru copii pe 1 iunie

Entuziasmul vostru pentru evenimentele noastre „Parte de carte”, unde ați jucat rolul principal prin generozitatea și pasiunea voastră pentru lectură, ne inspiră să aducem acest concept ca un accesoriu și un plus al târgurilor volante organizate în cartiere.

În aceste spații, pe lângă descoperirea și schimbul de cărți în mod gratuit, vom organiza ateliere captivante pentru copii, tombole cu premii atractive și multe alte surprize concepute special pentru voi. Mai mult, participarea la tombolele pentru copii din cadrul piețelor volante va culmina cu o tombolă pe 1 iunie, în Piața Sfatului, unde premiile vor fi mai consistente!, „, au transmis reprezentanţii Serviciul Public Administrare Piețe Braşov.

Alte articole:   Brașovul s-a înfrățit cu Nürnberg

Programul piețelor volante pentru luna aprilie

Iată programul piețelor volante pentru luna aprilie:

  • 6 aprilie: Racadau
  • 13 aprilie: Piața Unirii
  • 19 aprilie: Avantgarden
  • 20 aprilie: Triaj
  • 27 aprilie: Piața Unirii

Menționăm că acest calendar poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de produsele disponibile la producători.

Calendarul fiecărei luni va fi comunicat de Serviciul Public de Administrare Piețe cu o săptămână înainte de fiecare piață, pe site-ul www.pietepublice.ro va fi disponibilă lista producătorilor participanți și a produselor cu care vor veni aceștia.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Zbor întârziat 5 ore de pe Aeroportul Braşov. Un avion Wizz Air a lovit un stol de păsări

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate