Începe campania „Cadoul din cutia de pantofi”

Începe campania „Cadoul din cutia de pantofi”

Și anul acesta continuă campania „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, aflată la a X-a ediție, prin care prin care oricine poate dărui un cadou de Crăciun copiilor cu o situație materială dificilă.

Astfel, în perioada 1 – 15 decembrie are loc colectarea cutiilor cu cadouri în locațiile de aici.

În fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun, organizatorii vor să pună un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, din orașele în care locuiesc.

Conceptul presupune ca donatorul să ofere unul sau mai multe cadouri cu un volum rezonabil, care să încapă într-o cutie de pantofi, de aici și denumirea ShoeBox. Cutiile trebuie să fie frumos ambalate și prezentate la centrul de colectare nesigilate pentru a fi sortate în funcție de viitorul destinatar.

Alte articole:   Sebastian Burduja explică de ce România plăteşte cea mai scumpă energie din Europa: Sunt două cauze principale

Ce se pune în cutii

Se învelește frumos în hârtie cutia și capacul ei, fiecare separat, apoi pui în cutie tot ce ai pe suflet sa cumperi.

  • dulciuri (ex.ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt)
  • articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva
  • jucării potrivite pentru vârsta și sexul copilului
  • produse de igienă personală: perie și pastă de dinți, săpun, sampon, gel de duș, absorbante (în fiecare an am observat ca fetele aveau mare nevoie de așa ceva)
  • o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (ești liber să pui datele tale de contact și să păstrați legatura în continuare)
  • articole de îmbracăminte: un fular, căciulă, ciorapi groși, mănuși sau orice altceva de acest fel poate o lumânare parfumată care să le amintească și lor de mireasma Craciunului, însă fără chibrituri, nu cumva să facă vreo ispravă copiii… Lumânarea nu trebuie să fie neaparat ceva “fancy”, ci una “folosibilă” (mulți dintre ei NU au nici măcar curent electric)
  • orice alt cadou de care stiți ca s-ar bucura copiii voștri sau de care v-ați fi bucurat voi daca erați în locul lor.
Alte articole:   VIDEO Atac cu drone ruseşti lângă granița României. MApN: Urme ale unui posibil impact al unei drone

Cadourile vor ajunge la cei mici în perioada 16 – 24 decembrie.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov