Incendiu de proporții la fabrica de apă minerală Borsec

Incendiu de proporții la fabrica de apă minerală Borsec

Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală a fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group Borsec. Din cauza degajărilor masive de fum s-a transmis un mesaj de tip Ro Alert, iar operațiunea este în plină desfășurare.

Incendiu a izbucnit la o hală a Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group Borsec. Focul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe aproximativ 200 mp pe o latură a halei, în zona incendiată fiind amplasate birourile administrative, cu posibilități de propagare la restul construcției”, a transmis ISU Neamț.

Până la acest moment nu au fost identificate victime. Din cauza degajărilor mari de fum, a fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert. S

Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. La operațiune participă ISU HR – echipaje de pompieri  din cadrul subunităților de intervenție Gheorgheni, Toplița, Corbu, Odorheiu Secuiesc cu 4 autospeciale, 2 SVSU, ISU NT – un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate