Incendiu la Făgăraș, în această dimineață. Un bărbat a decedat şi alte trei persoane au fost rănite

Incendiu la Făgăraș, în această dimineață. Un bărbat a decedat şi alte trei persoane au fost rănite

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite, într-un incendiu produs în această dimineață la o locuință din Făgăraș.

În această dimineață, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui imobil situat pe raza municipiului Făgăraș din județul Brașov.

Din primele informații, în urma incendiului care a cuprins locuinţa, un bărbat de 33 de ani a decedat, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

Patru persoane au suferit leziuni, trei dintre acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pentru cea de-a patra persoană, respectiv, un bărbat, în vârstă de 33 ani, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal de poliție, Nadia Olaru.

Alte articole:   BOMBĂ! Candidaturile AUR Brașov riscă să fie invalidate pentru că listele nu au fost semnate de președintele organizației județene!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate