Incendiu devastator la un autoturism hibrid. O peroană a murit carbonizată

Incendiu devastator la un autoturism hibrid. O peroană a murit carbonizată

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un autoturism hibrid, aflat în localitatea Leghia, judeţul Cluj, flăcările distrugând complet maşina. Pompierii au găsit în interior o persoană carbonizată.

O persoană a ars de vie duminică seara, după ce mașina în care se afla a luat foc.

Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detaşamentul Huedin au fost solicitaţi să stingă un incendiu care s-a manifestat la o maşină hibrid, situat în localitatea Leghia, transmite News.ro.

Pompierii au intervenit de urgență, la incendiul care a cuprins întreg autoturismul. După lichidarea incendiului, pompierii au găsit în interiorul maşinii, o persoană carbonizată.

Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să stingă un incendiu care s-a manifestat la un autoturism hibrid situat pe raza localității Leghia. La misiune a luat parte echipajul de la Garda de Intervenție Aghireșu. Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. După stingerea flăcărilor, forțele noastre au constatat faptul că în autoturism se afla o persoană carbonizată. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare”, a transmis ISU Cluj.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate