Încă un motociclist mort într-un accident. Polițiștii continuă cercetările pe DN13

Încă un motociclist mort într-un accident. Polițiștii continuă cercetările pe DN13

Accident rutier mortal pe DN 13 la km 11 + 800 m, pe raza comunei Fledioara. Este vorba despre coliziunea între o autoutilitară si un motociclu. În urma impactului a rezultat o victima (motociclistul), cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acesteia.

Barbatul decedat avea 47 de ani. La testarea conducătorului autoutilitarei din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

La fata locului s-au deplasat: o autospeciala de descarcecare, o autospeciala cu apa si spumă, 2 echipaje SMURD, o ambulanta SAJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului. Traficul nu este blocat.

Alte articole:   Statele europene se gândesc să îşi vaccineze muncitorii expuşi la gripa aviară din sectoarele creşterii păsărilor şi lactatelor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Foto: Arhiva

https://newsbv.ro/2020/09/17/video-momentul-cumplit-in-care-motociclistul-intra-cu-viteza-mare-in-camion-pe-dn1/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate