ÎN DIRECT Viceprimarul Erwin Albu, despre administrația de acum și cum a schimbat macazul

ÎN DIRECT Viceprimarul Erwin Albu, despre administrația de acum și cum a schimbat macazul

Erwin Albu continuă aparițiile publice la sediul PNL Brașov. Asta după ce ani la rândul a criticat activitatea liberalillor care au fost în fruntea Primăriei Codlea și a majorității din Consiliul Local.

Acum, după ce Cătălin Muntea s-a retras din funcția de primar, pentru a se ocupa de afacerile familiei, iar Erwin a ajuns viceprimar, îl laudă în mod direct și spune că în ultima perioadă lucrurile s-au îmbunătățit… Dar iată ce scria pe blogul personal în perioada 2013 – 2016…

Erwin Albu s-a mai remarcat și prin faptul că nu plătește taxe și impozite la Consiliul Local. Iată ce scria în data de 18.02.2013:

CERERE către PRIMĂRIA CODLEA
PENTRU ACHITAREA DATORIILOR CĂTRE BUGETUL LOCAL
PRIN MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂŢII NATALE DIN CODLEA

Vă anunţ că voi evita să mai efectuez în nume personal orice plată către bugetul local din Codlea, având în vedere modul total greşit şi netransparent cum sunt alocaţi şi cheltuiţi banii publici de către administraţia actuală .

Ce părere are despre Justiție?

Printr-o decizie dubioasă a Curţii de Apel, care modifică total decizia primei instanţe care iniţial respingea ca neîntemeiat procesul intentat de către Primăria Codlea subsemnatului, instanţa a hotărât că sunt dator bugetului local o sumă fabuloasă şi aberantă.

Vă rog să îmi transmiteţi modalitatea prin care aceste debite pot fi acoperite de către mine prin muncă în folosul comunităţii locale, pe care o voi efectua cu tot dragul pentru oraşul meu natal, fiind în acelaşi timp profund consternat şi îngrijorat de felul în care se cheltuie în general banii publici de către Primăria Codlea, preferenţial către firme clientelare şi pentru priorităţi greşite.

Erwin Albu, Codlea, 18.02.2013

SOLICITARE către PRIMĂRIA CODLEA !
De acum încolo, vreau să mă achit de datoriile la bugetul local prin muncă în folosul comunităţii mele natale, ca banii să nu mai fie cheltuiţi aiurea.

Ce datorii are Eerwin Albu la bugetul local?

  • –  în 2016, afaceristul Erwin Albu era dator Codlei, fiind al 5-lea datornic la bugetul local cu suma de 37.000 euro
  • – în decembrie 2017, afaceristul Erwin Albu avea profit în firma sa de flori în valoare de 15.000 euro.
  • – în decembrie 2017, activistul Erwin Albu era dator Codlei înca 386 de ore de muncă în folosul comunității, pentru datorii fiscale convertite în muncă
  • – după 3 ani de la alegeri, politicianul Erwin Albu nu și-a depus niciun raport de activitate în calitate de consilier local Codlea, deși legea îl obligă să publice acest raport anual. Nu-i mai place transparența de când a redevenit consilier

Sursa: Codleanul

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate