ÎN DIRECT Stadiul lucrărilor la fostul cinematograf Modern

ÎN DIRECT Stadiul lucrărilor la fostul cinematograf Modern

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a vizitat astăzi șantierul de la viitorul centru cultural care va funcționa în locul fostului cinematograf Modern de pe Bulevardul Griviței.

Lucrările vizează reparaţia capitală a întregii clădiri, cu refuncţionalizarea acesteia în vederea păstrării a două săli de cinematograf, pentru proiecţii de film şi realizarea unor spectacole festive ale copiilor.

Sala în care până la închiderea clădirii a primit destinaţia de club va fi reamenajată ca sală de spectacole şi proiecţie film, cu o capacitate de maximum 120 locuri.

Sala mare (fosta sală cu 350 locuri) se va amenaja ca sală de spectacole şi proiecţie film cu o capacitate de 186 de locuri.

Alte articole:   S-a lansat platforma #nofake prin care poate fi raportat conținutul inadecvat de pe rețelele sociale

În fosta sală de 100 locuri se va amenaja un spaţiu cu destinaţia de vestiar pentru copii, iar în fosta zonă a ecranului va fi amenajat un spaţiu pentru amplasarea centralei termice.

Președintele Clubului Economic German, Werner Braun, a anunțat că, împreună cu Primăria s-a agreat creare unor cursuri gratuite, „Minitehnicus”, pentru copiii brașovenilor.

Investiţia se ridică la 4,5 milioane de lei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate