ÎN DIRECT Av. Andreea Rina Olaru, la emisiunea „Legea pentru toţi”

ÎN DIRECT Av. Andreea Rina Olaru, la emisiunea „Legea pentru toţi”

Personalități din lumea juridică vor aborda subiecte legate de justiție pentru a contribui la #EducatiaJuridica a cetāțeanului ! Invitata noastrā doamna Av. Andreea Rina Olaru – Presedinte al Comisiei de Disciplina din cadrul Baroului Brasov.

Pentru video, CLICK AICI!

Incepand cu ianuarie 2001 am intrat in Baroul Brasov si practic din acel moment profesia de avocat. Dupa ce am facut o incursiune in toate ramurile de drept, am ramas fidela dreptului civil, dreptului muncii si dreptului comercial. De-a lungul anilor am fost sensibilizata in mod special de ramura dreptului familei, care are in aprecierea mea cea mai delicata componenta, si anume aceea a minorilor. Intotdeauna am incercat sa determin partile sa ajunga la o intelegere, astfel incat sa poata fi inlaturate tensiunile, care lasa cele mai dureroase consecinte pentru copii. De aceea, cred cu tarie ca noi ca natie, trebuie sa ne educam in sensul schimbarii abordarii, atunci cand intervine divortul sau despartirea, astfel incat sa fie prioritizati copiii in acest proces al separarii. Asadar, profesia de avocat ofera o foarte mare paleta de problematici, si de aceea este o profesie extrem de dinamica si aducatoare de satisfactii” – Av. Andreea Rina Olaru.

Comisia de disciplina a Baroului Braşov are drept menire, potrivit dispozitiilor legale in materie, sa exercite o functie de control, si, daca este cazul, de aplicare a sanctiunilor in functie de abaterile savarsite de avocati.

Printr-un proiect marca Televiziunea ONLINE TViBV Grupul Iubim Brașovul in parteneriat cu CPMJ Brașov de pe Lângā Curtea de Apel Brașov. Realizator dl.Eugen Târnovan-Preşedinte CPMJ Brașov. Partener : NewsBv.ro, LexData.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate