Ilie Stan cere atitudine și determinare de la propria echipă înaintea meciului cu Steaua!

Ilie Stan cere atitudine și determinare de la propria echipă înaintea meciului cu Steaua!

Mâine va avea loc poate cel mai important meci pe care FC Braşov îl dispută de la reînfiinţarea sa. La ora 17.00, pe Stadionul Tineretului, jucătorii braşoveni dau piept cu CSA Steaua, în etapa a 8-a a Ligii a 2-a.

Ilie Stan, antrenorul braşovenilor, a prefaţat partida şi a spus că echipa se prezintă foarte bine şi speră ca atitudinea de la antrenament să fie pusă în parctică şi la joc.

E un meci important pentru ambele echipe, nouă ne trebuie puncte, iar Steaua vine după două eşecuri consecutive. Cred eu că şi ei îşi doresc să câştige, exact cum şi noi ne dorim acelaşi lucru. Cred că o să iasă un joc bun, un joc spectaculos şi să câştige echipa care merită. Atitudinea şi participarea la antrenament este la superlativ, numai că nu reuşim să transferăm această atitudine de la antrenament la joc. Ne trebuie timp, sunt jucători tineri, jucători care încă nu au experienţa Ligii a 2-a. Dar adunând puncte cât mai multe şi moralul lor va fi mult mai bun.”, a declarant Ilie Stan.

Pentru meciul de mâine FC Braşov are şi câteva probleme de lot. Cheleş şi Ciopo sunt accidentaţi, dar şi portarul Gheorghe are câteva probleme de sănătate. Boţia încă nu este refăcut dar a început recuperarea şi se speră ca într-o săptămână să fie apt de joc şi să fie în lot pentru meciul cu Astra. Meciul cu Steaua este unul special pentru antrenorul nostru, care a activat mulţi ani la Steaua, atât ca jucător cât şi în stafful tehnic. “Este istorie, acum mă concentrez la ce am de făcut la Braşov şi sper ca lucrurile să meargă aşa cum ne dorim cu toţii.”, a mai spus Ilie Stan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate