Huidu! rușinică…!!!

Huidu! rușinică…!!!

După tragedia pe DN1, unde cârcotașul a „executat“ trei brașoveni, fără voie, adevărat, televiziunile centrale parcă au luat-o razna. „Din fericire, Șerban Huidu nu a pățit nimic, este teafăr“, trâmbița o duduiță în direct la Antena 3, duminică la prânz.

Din păcate, există și astfel de dudui, care în afara de fuste scurte și decoltee bogate, cu altceva nu se prea pot  mândri, acolo la mansardă. Este incredibil cum toată drama a fost trată exclusiv prin prisma a ceea ce se întâmplă și ce face familia Huidu. Nimic despre cei doi morți, în prima instanță și apoi, trei, după ce duminică spre luni noapte a decedat și a treia victimă.

Alte articole:   Peste 1 milion de turiști au vizitat Brașovul, în primele 10 luni din 2023

Apoi, spre seară, televizioniștii au schimbat placa. Au început să îl atace dur pe Huidu. Că nu avea voie sa conducă, că era cu capul etc. Că avea viteză, că a depășit o coloană pe linie contiunuă, ba că nu a depășit, doar a derapat. Apoi am mai asistat și la inepții ale unor martori ad-hoc, la fața locului, care se jurau că au auzit cauciucurile scârțâind, deși afară era lapoviță…

Cert este că Huidu a omorât trei oameni, pentru că nu a adaptat viteza, să spunem, la condițiile de trafic. Cât de mare îi este culpa, vor stabili judecătorii. Dar de sus, din cer, trei oameni îi bat obrazul. Rușinică!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate