Hoții cardului bancar, prinși cu ajutorul imaginilor făcute publice

Hoții cardului bancar, prinși  cu ajutorul imaginilor făcute publice

Cele două persoane căutate de polițiști pentru că şi-au însuşit un card bancar, au fost identificate cu ajutorul imaginilor surprinse de niște camere de supraveghere și făcute publice de Poliție.

Cei doi tineri care și-au însușit pe nedrept cardul bancar, pierdut de un făgărășean, și au efectuat mai multe operațiuni de plată la diferite societăți comerciale, au fost recunoscuți de o femeie.

Făgărășeanca a văzut fotografiile cu cei doi și a contactat Poliția, care i-a identificat imediat.

„Urmare a comunicatului transmis la data de 22 octombrie a.c., prin care polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au solicitat sprijin pentru identificarea autorilor care ar fi săvârșit faptele de «însușirea bunului găsit», «efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos» și «acces ilegal la un sistem informatic», vă comunicăm următoarele: În urma mediatizării cazului, o cititoare a unui site online din municipiul Făgăraș a furnizat informații ce au condus la identificarea autorilor.

Astfel, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șinca și lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș au stabilit identitatea autorilor, aceștia fiind doi tineri în vârstă de 17 ani, respectiv 22 ani”, a informat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Alte articole:   Reguli noi de colectare a ambalajelor în zonele turistice
https://newsbv.ro/2020/10/22/politistii-cauta-doua-persoane-au-insusit-un-card-bancar/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate