HOCHEI: Corona Brașov s-a calificat în semifinalele Erste Liga

HOCHEI: Corona Brașov s-a calificat în semifinalele Erste Liga

Corona Braşov s-a calificat în semifinalele Erste Liga la hochei pe gheaţă, după ce a învins formaţia maghiară DVTK Jegesmedvek cu scorul de de 2-1 (0-0, 1-1, 1-0), luni seara, în deplasare.

Corona a câştigat seria din sferturi cu scorul general de 4-2, după ce pierduse primele două partide de acasă.

Simon Szathmary a deschis scorul pentru echipa din Miskolc, Jared Michael Van Wormer a restabilit egalitatea, tot el marcând golul victoriei (53:52).

Corona va juca în penultimul act cu ACSH Gheorgheni, deţinătoarea titlului.

În alt sfert de finală, Sport Club Miercurea Ciuc a întrecut-o pe Budapest Jegkorong Akademia HC cu scorul de 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0), după prelungiri, pe Patinoarul ”Vakar Lajos”. Istvan Sofron, Balazs Szabolcs Peter şi Norbert Rokaly au marcat pentru ciucani, golurile oaspeţilor fiind semnate de Vitali Teslenko şi de Mark Schlekmann.

Alte articole:   Volei masculin: Arcada Galaţi – Corona Braşov, scor 3-0, în al doilea meci al finalei Diviziei A

Sport Club are 3-2 la general şi va juca următorul meci în deplasare, pe 20 martie. Ciucanii obţinuseră o victorie la Budapesta, dar meciul se va rejuca din cauza unor erori de arbitraj.

Seriile se dispută după sistemul cel mai bun din şapte partide.

În penultimul act este deja calificată FTC-Telekom, finalista de anul trecut, a cărei adversară va fi SC Miercurea Ciuc sau Budapest Jegkorong Akademia HC.

Foto: Facebook / Corona Brașov

AGERPRES

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!