Hărțuirea lui Susanu „Cattani” continuă. După Timișoara și Constanța, acum retrogradat la Dâmbovița

Hărțuirea lui Susanu „Cattani” continuă. După Timișoara și Constanța, acum retrogradat la Dâmbovița

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, duce în continuare lupte de guerilla administrativă cu Sorin Susanu, comisarul șef de la Protecția Consumatorului Brașov. De data aceasta, Susanu, după ce a fost detașat în Banat, apoi pe la Galați, Brăila, Constanța, acum a fost retrogradat și trimis pe un post de comisar șef adjunct la Dâmbovița. Lucru ilegal, după cum spun specialiștii în Resurse Umane.

Referitor la acest subiect, Susanu ne-a declarat că este vorba despre jocuri politice. În care ar fi implicat și șeful PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.

„Este o nouă încercare de intimidare, în ceea ce mă privește, din partea dlui. Horia Constatinescu, de a nu continua demersurile legale pornite împotriva dumnealui; ca urmare a descoperirilor pe care le-am făcut atât la CJPC Constanța. Cât și referitor la abuzurile săvârșite de acesta în cadrul controalelor demarate și coordonate de el la restaurantele din Centrul Brașovului și în Poiana Brașov.

„Se cheltuie zeci de mii de lei pentru aceste detașări ale mele”

Totodată, nu cred că este întâmplătoare vizita dlui. senator și președinte PSD Brașov, Marius Dunca, în biroul dlui. Horia Constantinescu de la ANPC. Exact în ziua în care a fost emis ordinul de mutare a mea în județul Dâmbovița. Cu atât mai puțin pot crede într-o simplă coincidență. Deoarece a fost emis de către H.C. un ordin, prin care fostul primar PSD de Rupea, Nicolae Bărdaș, membru cu funcții de conducere în PSD Brașov și un apropiat al dlui. Dunca, a fost numit în locul meu la conducerea CRPC Brașov. Mai mult, tot într-un mod întâmplător, astăzi se organizează și concurs pentru ocuparea definitivă a postului de comisar șef adjunct al CJPC Brașov.

Aceste mutări progresive și frecvente îmi afectează grav cariera, activitatea profesională și, mai ales, viața privată. În contextul în care comisariatele nu au bani să își plătească facturile la utilități. Sau asigurările la autoturismele de serviciu. Este inacceptabil modul în care dl. Horia Constantinescu consideră oportun să cheltuiască din bani publici zeci de mii de lei pentru aceste detașări ale mele. Condamn ferm ingerința factorului politic în activitatea instituției statului român. Nu voi ceda presiunilor permanente exercitate asupra mea. Indiferent de faptul că acest lucru supără lideri marcanți ai PSD”, a declarat Susanu.

„Ar trebui sa treacă peste obsesia pe care a dezvoltat-o de câțiva ani la adresa PSD”

De cealaltă parte, senatorul Marius Dunca ne-a declarat: „Domnul Susanu ar trebui sa treacă peste obsesia pe care a dezvoltat-o de câțiva ani la adresa PSD. Nimeni din PSD nu are nimic cu domnul Susanu. El este un funcționar al unei instituții de control a statului român. Instituție ale cărei decizii interne au legătură exclusiv cu conducerea acesteia. Toate interacțiunile mele cu ANPC sunt exclusiv instituționale și nu au nicio legătură cu domnul Susanu. Sau cu orice alt angajat al instituției. Ca fost președinte, consider că ANPC este o instituție performantă, care face toate eforturile pentru a proteja drepturile consumatorilor. Tuturor angajaților ANPC le urez mult succes în activitate!”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Protocol între CNAS și Patriarhia Română pentru sprijinirea pacienților oncologici

Anunţuri mică publicitate