HAOS: Știrile oficiale spun că se poate și nu se poate părăsi localitatea după 15 mai!

HAOS: Știrile oficiale spun că se poate și nu se poate părăsi localitatea după 15 mai!

Premierul Ludovic Orban îl contrazice pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. După ce ultimul a a declarat, aseară, că românii vor putea circula fără restricții dintr-o localitate în alta, sau dintr-un județ în altul, doar cu respectarea distanțării sociale, acum premierul Ludovic Orban a menționat că nu s-a luat în calcul eliminarea restricțiilor de circulație, fără declarația pe proprie răspundere.

Suntem intr-o analiza, exista mai multe variante. Sigur ca ce a comunicat presedintele este cert. Daca vor apărea si motive temeinicie de parasire a localitatii, vor fi incluse, suntem in analiza, vom anunta. Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt stabilite, nu s-a stabilit inca forma finala, pentru ca evaluam riscul epidemiologic pentru fiecare tip de deplasare. Decizia se va lua de Comitet printr-o hotarare dupa declararea starii de alertă, in ultima zi a starii de urgenta decretata de presedintele Klaus Iohannis”, a spus premierul Orban.

Alte articole:   FOTO O macara s-a prăbușit peste o mașină, în București

Eu nu comentez ce spun colegii mei, aduc la cunostina oamenilor decizii”, a răspuns premierul intrebarii puse de jurnaliști in legatura cu anuntul ministrului de Interne ca romanii pot parasi localitatea. 

https://newsbv.ro/2020/05/07/vela-fara-declaratie-si-limita-teritoriala-administrativa-pentru-deplasari-dupa-15-mai-video/

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate