De Halloween alungăm spiritele rele! (P)

De Halloween alungăm spiritele rele! (P)

Eliana-HallowenTradiţia de Halloween presupune să ne costumăm în personaje cât mai înfricoşătoare pentru a alunga spiritele rele.

Şi anul acesta ELIANA mall organizează pe 31 octombrie, începând cu ora 17:00, o petrecere de Halloween – „Seara Boo-hoo-hoooo!“, unde personajele principale vor fi copiii!

Ca la orice petrecere tematică, participanţii sunt invitaţi să îmbrace cele mai înfricoşătoare costume… Motivele sunt lesne de înţeles: pentru a alunga spiritele rele şi pentru a avea ocazia să câştige premiul pentru cel mai înfricoşător costum! ELIANA mall va asigura tuturor copiilor facepainting-ul adecvat ţinutei, imortalizând momentul în fotografii! Celor mai curajosi invitaţi le vor fi testate aptitudinile, aceştia având posibilitatea să participe la o diversitate de concursuri şi jocuri. Se va lucra în echipe pentru a da viaţă mumiilor, apoi se vor întrece pentru a scoate cele mai înfiorătoare sunete şi vor căuta împreună comoara ascunsă de monstru în mall.

Alte articole:   Ministrul Economiei: Ţinta exporturilor României pentru anul acesta este de 100 de miliarde de euro

Pentru că dulciurile nu pot lipsi de la o petrecere, invitaţii vor servi gogoşi delicioase cu ciocolată şi vor avea ocazia să decoreze brioşe monstruoase! Boo-hoo-hooooooooooo!
La final super-eroii se vor înfrunta cu monstrul şi vor căuta comoara ascunsă de acesta!

Bineînţeles, tot în această zi, cei mici sunt aşteptaţi cu filme şi oferte speciale la cinema Cityplex şi la locul de joacă Kinderland! Partenerii Vel Pitar şi Tiriac Auto Brasov vor avea grijă ca cei mici să primească dulciuri şi premii “înfricoşătoare”!

Detalii şi înscrieri: contact@eliana-mall.ro sau pe pagina de Facebook!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate