Guvernul şi-a plătit mare parte din datoria pe care o avea la Braşov. Proiectul de la zoo, tot nu este „la inima” celor care împart banii

Guvernul şi-a plătit mare parte din datoria pe care o avea la Braşov. Proiectul de la zoo, tot nu este „la inima” celor care împart banii
Foto: Nikon

Foto: Nikon

O vorbă din bătrâni spune că nu este bine să intri cu datorii în noul an. Se pare că şi guvernanţii au luat aminte la această zicală, şi, dacă la finele lui septembrie 2013, Guvernul avea de plată datorii de peste 40 de milioane de lei pentru diferite proiecte care au fost deja finalizate la Braşov, acum, suma restanţelor s-a diminuat considerabil.

Astfel, singurii bani care mai trebuie să ajungă la Braşov de la Guvern pentru lucrări deja finalizate sunt pentru termoizolarea unor blocuri, lucrări realizate prin Programul Naţional de Reabilitare Termică a Blocurilor de Locuinţe, 900.000 de lei, dar şi pentru investiţiile făcute de Tetkron în amenajarea unor noi magistrale şi interconexiunea centralelor termice din cartierul Astra, respectiv 1,9 milioane de lei.

Alte articole:   Cum să nu fii păcălit când cumperi o mașină rulată: 10 cele mai frecvente înșelătorii

Cea mai mare sumă pe care Guvernul o mai are de dat Braşovului este proiectul de modernizare a grădinii zoologice, care se află în derulare, respectiv aproape 10 milioane de lei, din care 5,5 milioane de lei trebuie daţi pe lucrări care deja au fost efectuate şi pentru care constructorul aşteaptă deconturile.

Distribuie dacă îți place!