Godină îl acuză pe chestorul Ion Aron de plagiat!

Godină îl acuză pe chestorul Ion Aron de plagiat!
godina aron plagiat

CLICK pe poză pentru a se mări!

De la glumele și poezioarele hazlii, polițistul brașovean Marian Godină a trecut la atacuri fățișe la șefii de la municipiu și de la județ.

„Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal, că d-aia e doctor. Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară. Ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur”, scrie Godină pe Facebook.

chestor ioan aronIată discuția Marian Godină – chestorul Ioan Aron în biroul şefului IJP, când agentul de poliție a fost umilit în privința veleităților lui de scriitor:

  • — Ce oameni, mă? Cine îşi pierde timpul să îţi citească ţie mizeriile? Îţi zic eu cine. Cefe late şi oameni fără carte, că un om serios nu citeşte aşa ceva. Vrei să îţi arăt eu carte scrisă de mine? Poftim!

Inspectorul şef s-a ridicat de pe scaun, s-a îndreptat spre un raft cu cărţi de unde a luat o carte şi a venit spre mine.

  • — Uite! Asta e carte! E scrisă de mine, că d-aia am doctorat. Uită-te în ea, ia-o în mână, ca să vezi ce înseamnă o carte!

Stăteam cu capul plecat, mă abţineam să nu îmi dea lacrimile şi îmi doream să ies cât mai repede din acel birou.

  • — Ridică-te, mă, de pe scaun! Ia cartea! Poftim!

Mi-a împins cartea spre mine şi m-am văzut obligat să o iau. Eram acum în picioare, cu cartea scrisă de domnul chestor în mână.

  • — Uite, acum ai o carte adevărată. Dacă vrei, ţi-o dau să o citeşti. Nu porcăriile tale la care se amuză scursurile societăţii.

Ministrul de Interne, Petre Tobă, a declarat miercuri, în legătură cu situaţia poliţistului Marian Godină, că nu a citit postările acestuia de pe Facebook, dar a fost „mişcat” de valul de reacţii şi de sprijinul pe care oamenii îl acordă.

„Mărturisesc că nu i-am citit postările de pe Facebook, însă, am rămas mişcat de reacţiile pe care oamenii le-au avut vizavi de el, în cursul zilei de marţi”, a spus ministrul de Interne.

Ministrul a mai spus că sprijină orice poliţist „care îşi face datoria corect”, dacă asupra sa superiorii fac abuzuri.

Alte articole:   Deputații au adoptat proiectul pentru înfiinţarea Punctelor Gastronomice Locale

„Sprijin, împotriva abuzurilor superiorilor, oricare poliţist care îşi face datoria corect”, a precizat ministrul, adăugând că, faţă de cele semnate de Godină, este în curs o anchetă preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate