Ghimbav: Primarul PSD este deasupra legilor… PSD-iste!

Ghimbav: Primarul PSD este deasupra legilor… PSD-iste!

Primăria Ghimbav stă pe un butoi cu pulbere. Angajaţii nu şi-au primit lefurile, pentru că primarul PSD Toma Dorel nu este de acord să pună în aplicare o hotărâre de Consiliu Local, prin care s-au majorat salariile, în baza unei legi date recent de Guvernul PSD.

Deși ziua de salarii la Primăria Ghimbav este în data de 7 a lunii nici până astăzi acestea nu s-au dat.
Hotărârea Consiliului Local privind salariile este legală fiind confirmată și avizată de Prefectura Brasov, dar conducerea PRimăriei refuză în continuare să fie pusă în aplicare.

„Se pare că Secretarul și Contabila Șefă a primăriei fac legea aici își depășesc flagrant atribuțiile la toate capitolele. Refuzul lor este peste lege, ducând chiar la abuz în serviciu, lucru reclamat în condica de prezență de funcționarii mai curajoși, dar cum mulți spun că la Ghimbav este stat în stat parcă încep să cred. Am speranța ca dl. primar să ia atitudine să ia măsuri ca în timpul cel mai scurt această stare tensionată să ia sfârșit. Trebuie înțeles că fiecare angajat are obligații financiare de la facturile de utilități, rate bancare, întreținere… ei neavând alte venituri din alte părți. Consilierii locali PNL, PV şi PER, cei care formează majoritatea în consiliul local, sunt alături de funcționarii primăriei și cer public ca obligațiile salariale sa fie plătite de urgență. Suntem singura primărie din România unde nu s-au dat salariile, suntem de râsul tuturor…”, spune viceprimarul PNL Ionel Fliundra.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Guvernul vrea să impoziteze cu până la 20% pensiile private

Anunţuri mică publicitate