Ghimbav: Matei Preda, dublu campion mondial la Ashihara

Ghimbav: Matei Preda, dublu campion mondial la Ashihara

Locuitorii din Ghimbav se pot mândri că au un dublu campion mondial la Ashihara! Rezultatele au fost obținute de Matei Preda!

„Multumim inca o data pentru sprijinul de a face deplasarea in Japonia, Matsuyama la Campionatul Mondial de Ashihara Karate-2023, deschiderea și prietenia Dumneavoastra, dle. primar! Implicarea Dvs. în fenomenul sportiv și investitiile ce se fac la noi în oras în acest sens ne bucura enorm și aveți toată aprecierea noastră”, a scris pe pagina de Facebook antrenorul Mihail Preda.

„Felicitări pentru creșterea tale extraordinare în karate! Performanța ta remarcabilă este o dovadă a dedicării și efortului depus în antrenament. Ai demonstrat nu doar abilități tehnice superioare, ci și determinGhimbav: Matei Preda, dublu campion mondial!e și voință de fier. Fiecare lovitură a fost o expresie a măiestriei tale, iar victoria ta este cu adevărat meritată. Continuă să-ți urmezi pasiunea cu aceeași pasiune și angajament. Suntem mândri de tine și abia așteptăm să vedem ce realizări uimitoare te așteaptă în viitorul tău. Bravo!”, i-a tramsmis primarul orașului Glimbav, Ionel Fliundra.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate