Ghemul pisicii – Cel mai lung lanț croșetat – un nou proiect la Brasov

Ghemul pisicii – Cel mai lung lanț croșetat – un nou proiect la Brasov

Vara nu putea trece fără un nou proiect al comunității croșetăreților din Brașov. Un proiect vesel și colorat, prinde contur la Magnolia Brașov. “Ghemul pisicii” proiect care adună comunitatea, care crează punți între generații, Ce presupune acest proiect? Să încerce să adune cât mai mulți metri de lanț croșetat, respectând regulile proiectului, reguli care sunt prezentate mai jos.

Ce se va întâmplă cu acești metri de lanț croșetat? Se va construi un ghem uriaș sau mai multe gheme micuțe, gheme ce vor decora interiorul Magnoliei.

Nu se dorește a fi neapărat un proiect de Cartea Recordurilor, asta nu înseamnă că inițiatorii acestui proiect nu vor încerca să adune cât mai mulți kilometri de lanț, prietenia e greu să fie cuantificată astfel, dar se dorește a fi un proiect vesel, colorat, un proiect care va lega prietenii noi, și va întări prieteniile vechi din această comunitate a Brașovului.

Alte articole:   S-a stins o îndrăgită profesoară din Brașov. A predat șaguniștilor

La data articolului sunt implicate peste 35 de persoane, și cu siguranță se vor alătura acestui proiect mai mulți, cel mai mic participant este în vârstă de 5 ani, cel mai în vârstă participant a trecut de 80 de ani. S-au implicat și tătici în acest proiect. S-au adunat până acum 515 metri de lanț croșetat ajuns la destinație la Magnolia.

Prietenii de la Magnolia au descris astfel proiectul:

“Lucrurile frumoase trebuiesc adunate, rostogolite și împărtășite cu cei dragi. Asta vrem să facem și noi cu “ghemul pisicii”, un proiect demarat la inițiativa și cu sprijinul artistei Gabriela Bularca. Iubitorii de croșete care nu croșetează doar gânduri sunt chemați la o joacă colorată și veselă!

Prieteni din Răcădău sau din lumea largă, vă îndemnăm să participați cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă, să croșetați un mic lanț pufos, care va fi continuarea unui alt mic lanț, al unui alt participant. Așa curcubeul muncii voastre va deveni un ghem uriaș și plin de surâsuri colorate!

Ce vom face mai exact? Din 15 iulie și până în 15 septembrie vom aduna lanț croșetat de la cât mai mulți paticipanți, apoi îl rulăm să iasă un ghem mare-mare din el.

Lanțul se va preda direct la Magnolia sau se va trimite prin poștă la adresa centrului comercial (Magnolia Shopping Center – Str. Crișului, nr. 18, Brasov).

Multumim partenerilor NewsBv.ro, Grupul Iubim Brasovul, MezCrafts Romania și Sofyarn.”

Regulile de urmat sunt:

 • Participanții vor croșeta un lanț cu lungimea pe care o aleg ei;
  La capetele lanțului croșetat se vor lăsa fire cam de 20 cm lungime;
  Lanțul se va lucra uniform, să nu fie lejer, dar nici foarte strâns;
  Materiale recomandate: bumbac, in, acril, bumbac în combinație cu acril;
  Materiale de evitat: vâscoză, lână, mătase, cânepă;
  Calitatea materialului: să fie fir care nu se scămoșează ușor;
  Fire recomandate: Detroit, Northern, Catania Grande, Slim;
  Grosime fir: între 3.5 și 4;
  Grosime croșeta: 3.25 – 3.5;
  Se preferă culorile vii, vesele, de evitat negru și alb.
Alte articole:   Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

Asadar, sunteti bineveniti in comunitatea crosetaretilor din Brasov.

Detalii in eveniment

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate