Gafă la Jandarmeria Română: Un jandarm norocos s-a trezit cu 300.000 de euro în cont, reprezentând salariile colegilor săi

Gafă la Jandarmeria Română: Un jandarm norocos s-a trezit cu 300.000 de euro în cont, reprezentând salariile colegilor săi

Sute de jandarmi de la o unitate din București au fost surprinși când și-au dat seama că nu și-au primit salariile în ziua plății din cauza unei erori administrative.

Situația a devenit și mai tensionată când s-a descoperit că banii au fost, de fapt, direcționați către un coleg norocos, care s-a trezit cu o sumă impresionantă în contul său bancar.

Surse din Jandarmerie spun că jandarmul norocos este originar din Gorj, dar muncește în Capitală.

Eroarea administrativă i-a afectat pe angajații Jandarmeriei care aveau contul la o anumită bancă, iar norocosul și-a vazut contul cum a crescut spectaculos cu echivalentul a 300.000 de euro.

Odată ce s-a văzut cu banii în cont, jandarmul care s-a pricopsit cu salariile colegilor a realizat un video unde se amuză pe marginea sumei exorbitante primită.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Primăria Brașov a devenit o filială de organizație politică, cu membri de partid angajați și plătiți din bani publici

„Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi lamborghini, într-o lună iaht. Uite! Dau așa până mâine”, spune jandarmul.

Din păcate pentru el, bucuria i-a fost de scurtă durată întrucât, în urma sesizării acestei erori, acestuia i-a fost retrasă suma de bani.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București are zece brigăzi de jandarmi, adică circa 4.000 de angajați. În acest caz, au fost afectați doar cei care primeau salariul prin intermediul unei anumite bănci.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate