Furnizorii și clienții Provident din satele din Braşov contribuie la economia locală cu milioane de euro

Județul Braşov se află pe locul 5 la nivel naţional, după impactul indirect și indus al Provident, 25,4 milioane de euro și, respectiv, 126,6 milioane de Euro, anunță reprezentanții instituției financiare nebancare.

Impactul indirect este tradus prin cheltuielile furnizorilor pe măsură ce aceştia rulează sumele încasate de la Provident, dar şi prin sumele acordate clienţilor, iar impactul indus, pe de altă parte, este calculat prin efectul de multiplicare în economie, spun reprezentanții companiei.

Din punct de vedere al impactului indirect, regiunile cele mai importante sunt: Sud-Muntenia, cu 53,9 milioane de Euro, Sud-Vest Oltenia, cu 24,1 milioane de Euro și Centru, cu 22,9 milioane de Euro. Ca județe, lider în acest clasament este Argeș, cu 14,2 milioane de Euro iar Braşov se situează pe locul 5.

Alte articole:   FOTO O macara s-a prăbușit peste o mașină, în București

Mai mult decât atât, totalul impactului indus de către Provident în rândul clienților, între 2006 și 2017, atinge valoarea de 3.604 milioane de Euro.

Din 2006, Provident a investit în România peste 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 102 milioane de euro. Provident a fost certificat ca Angajator de Top pentru anul 2019 şi are, în acest moment, 2.300 de angajaţi. Provident dezvoltă și susține și diverse proiecte de responsabilitate socială – programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate – în care a investit până acum aproape 1 milion de euro.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate