Furnizarea apei, întreruptă în Șchei și Livada Poștei, miercuri și joi

Furnizarea apei, întreruptă în Șchei și Livada Poștei, miercuri și joi

Compania Apa Braşov anunţă că în zilele de miercuri şi joi va întrerupe furnizarea apei în Șchei și Livada Poștei.

Compania va efectua operaţiuni de igienizare a rezervoarelor de apă de la Palatul Şcolarilor şi de pe strada Pajiştei. Acest fapt ce necesită întreruperea apei potabile în cele două zone din municipiu.

Pentru a putea realiza aceste manevre în mod eficient, furnizarea apei va fi întreruptă în intervalul orar 07.00 – 19.00.

În comunicat nu se precizează exact străzile pe care va fi oprită apa. Reprezentanții companiei spun, însă că vor reveni marți cu mai multe informații.

În zilele de 26 și 27 octombrie 2022, vom efectua operațiuni de igienizare a rezervoarelor de apă de la Palatul Școlarilor și strada Pajiștei. Pentru a putea realiza aceste manevre în mod eficient, furnizarea apei va fi întreruptă în zilele de miercuri și joi în cartierul Șchei și în zona Livada Poștei, pe mai multe străzi, în intervalul orar 07.00 – 19.00.

Facem precizarea că operațiunile de igienizare sunt realizate periodic și contribuie la menținerea standardului de calitate a apei. Vom reveni în cursul zilei de 25 octombrie 2022, cu lista străzilor afectate de lucrări”, au transmis Compania Apa Brașov.

Alte articole:   Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Trei zile de activităţi captivante

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate