FOTO Un tren a rămas blocat pe câmp, după ce s-a stricat locomotiva. Pasagerii au ieșit la ocazie

FOTO Un tren a rămas blocat pe câmp, după ce s-a stricat locomotiva. Pasagerii au ieșit la ocazie

Un tren către Suceava a rămas imobilizat pe un câmp din județul Bacău, după ce s-a stricat locomotiva, iar pasagerii au plecat către E85, sperând să fie luați la ocazie.

Un tren cu 400 de călători a rămas pe un câmp din județul Bacău, după ce s-a stricat locomotiva. Trenul plecase din București și trebuia să ajungă la Suceava, dar defecțiunea locomotivei a dus la o întârziere de două ore.

Trenul Interregio 1751, care a plecat duminică din gara București  Nord în jurul orei 11,00 și trebuia să ajungă la Burdujeni la ora 17,00 a rămas blocat în plin câmp între Adjud și Sascut.

Motivul a fost o defecțiune la locomotivă. Pentru a putea pleca mai departe, trenul a avut nevoie de o nouă locomotivă, care a fost trimisă de la Mărășești, dar care după aproape o oră și jumătate nu ajunsese la fața locului.

Alte articole:   Târgul volant de producători, astăzi, în Piața Unirii

În tren se aflau circa 400 de călători, iar o parte dintre aceștia au decis să coboare din trenul care stătea în câmp și să meargă la marginea drumului E85, pentru a lua o ocazie, sau să plece acasă cu mașinile prietenilor, care au fost chemați prin intermediul telefonului mobil pentru a-i prelua, scrie monitorulsv.ro.

Zeci de călători au plecat pe câmp, la ocazie

Imaginile surprinse de călători cu oamenii care au coborât din tren cu valize și au luat-o direct prin lanul de grâu pentru a ajunge la asfalt spun totul despre modul în care cei de la CFR înțeleg să își respecte clienții.

Alte articole:   Cele mai multe prostituate înregistrate legal în Germania sunt românce

Cei aproximativ 50 de călători care au ales varianta de a se da jos din tren sunt cel mai probabil cei care urmau să coboare în prima stație, respectiv Bacău.

În gara Bacău, bătrânii și minori au primit apă și biscuiți.

Ceilalți călători care veneau spre Pașcani, Suceava sau Botoșani au fost nevoiți să rămână în tren, unul în care căldura a devenit sufocantă după defectarea locomotivei.

Trenul a ajuns la Suceava cu două ore și jumătate întârziere.

Foto: monitorulsv.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate