FOTO Salvamont Victoria, dotat cu un UTV modern

FOTO Salvamont Victoria, dotat cu un UTV modern

Salvamont Victoria a fost dotat cu un UTV modern pentru a îmbunătăți intervențiile în Munții Făgăraș.

Salvamont Victoria are în dotare un UTV modern capabil să transporte trei persoane și echipamentul acestora.

Potrivit reprezentanţiilor Salvamont Victoria, vehiculul este destinat să aducă îmbunătățiri la capacitatea de intervenție a echipelor de salvare montană în Munții Făgăraș, dar și în alte regiuni montane și pe drumurile forestiere din județul Brașov.

Formația Salvamont Victoria, din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, are în dotare începând de vineri un UTV modern, modelul CFMoto 1000, capabil să transporte trei persoane și echipamentul acestora.

Vehiculul este destinat să îmbunătățească capacitatea de intervenție a echipelor de salvare montană în Munții Făgăraș, dar și în alte regiuni montane și pe drumurile forestiere din județul Brașov.

Utilizarea UTV-ului va contribui la creșterea siguranței montane, permițând accesul rapid în locațiile dificile și scurtând considerabil timpul de răspuns în situații de urgență.

Echipamentul modern și performant va asigura conducerea eficientă pe teren accidentat în condiții meteo diverse, facilitând astfel soluționarea misiunile de salvare și patrulare. Această nouă dotare reprezintă un pas important în modernizarea resurselor din cadru Salvamont Victoria, crescând astfel gradul de eficacitate în fața provocărilor montane„, au transmis salvamontiştii.

Alte articole:   Ce informații pot cere guvernele de la WhatsApp şi în ce condiţii pot fi respinse

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate