FOTO Parcul din cartierul I.L. Caragiale din Râşnov, își deschide porțile

FOTO Parcul din cartierul I.L. Caragiale din Râşnov, își deschide porțile

Parcul din cartierul I.L.Caragiale din Râşnov, își deschide astăzi porțile.

Primăria Oraşului Râşnov a anunţat joi seara, că parcul din cartierul I.L. Caragiale își va deschide astăzi porțile.

Potrivit autorităţilor locale, lucrările de modernizare și reabilitare a parcului au fost finalizate, astfel cei mici sunt aşteptaţi astăzi, la locul de joacă, începând cu ora 10.00, unde vor avea loc o serie de jocuri tematice prilejuite de Ziua Copilului.

Parcul din cartierul râșnovean I.L. Caragiale își va deschide mâine (vineri-nr.r) porțile

Lucrările de modernizare și reabilitare a parcului, dar și a locului de joacă au fost finalizate, iar mâine acestea vor fi disponibile, din nou pentru copiii și locuitorii din zonă.

Toate locurile de joacă au fost înlocuite cu echipamente noi. În zona destinată copiilor a fost turnat un strat din tartan, pentru a spori siguranța celor mici. Sistemul de iluminat din parc a fost și el modernizat, iar pentru spațiile verzi a fost instalat un sistem automat de irigații.

Mâine, începând cu ora 10.00, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Râșnov vor inaugura parcul cu o serie de jocuri tematice prilejuite de Ziua Copilului„, a transmis Primăria Râşnov.

Alte articole:   Dino Parc Râșnov, locul 3 în topul parcurilor de distracții din Europa

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate