FOTO Au început pregătirile sezonului de schi în Poiana Braşov. Tunurile de zăpadă, puse în funcțiune

FOTO Au început pregătirile sezonului de schi în Poiana Braşov. Tunurile de zăpadă, puse în funcțiune

Sâmbătă dimineață au fost pornite tunurile de zăpadă artificială pe pârtiile Kanzel, Ruia și Doamnei, din Poiana Braşov.

Având în vedere condiţiile meteo favorabile, în Poiana Brasov, sâmbătă, au fost pornite instalaţiile de producere a zăpezii artificiale pe pârtiile Kanzel, Ruia și Doamnei.

Datorită temperaturilor coborâte din masivul Postăvarul, mai exact -5 grade în Kanzel, au fost pornite tunurile pentru producerea de zăpadă artificială pe pârtiile din Poiana Braşov.

Scopul este de a pregăti depozite de zăpadă pentru momentul în care condițiile meteo vor permite amenajarea pârtiilor Kanzel, Ruia și Doamnei.

Am început pregătirea sezonului de schi 2023 – 2024.

Datorită temperaturilor coborâte din masivul Postăvarul, -5 grade în Kanzel, în această dimineață am pornit tunurile pentru producerea de zăpadă artificială pe pârtiile Kanzel, Ruia și Doamnei.

Scopul este de a pregăti depozite de zăpadă pentru momentul in care condițiile meteo vor permite amenajarea pârtiilor.

Având în vedere că temperaturile sunt în scădere, ne pregătim și pentru pornirea lăncilor, inclusiv pe Drumul Roșu, în partea superioră, până la lac„, transmite Salvamont Poiana Braşov.

Alte articole:   FOTO Trei sportivi cu dizabilități duc steagul României pe Vârful Kilimanjaro pe 1 Decembrie

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate