FOTO Autocisternă cu 21 de tone de GPL, răsturnată la ieşirea din Huşi

FOTO Autocisternă cu 21 de tone de GPL, răsturnată la ieşirea din Huşi

Pompierii din Huşi au intervenit, noaptea trecută, pentru a îndepărta pericolului unui dezastru după ce o autocisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat în afara carosabilului la ieșirea din municipiu.

O autocisternă încărcată cu 21 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea din municipiul Huşi, potrivit Agerpres.

Pompierii din cadrul Secţiei Huşi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit în jurul orelor 3.00, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD tip B2, pentru asigurarea măsurilor PSI.

În accident a fost implicat un autovehicul de mare tonaj, în interior aflându-se doar şoferul. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsită o autocisternă răsturnată în afara carosabilului, conducătorul auto fiind evacuat. Autocisterna era încărcată cu circa 21 tone de GPL”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

După recunoaştere, pompierii militari au constatat că nu sunt scurgeri de GPL sau motorină.

Conducătorul auto a fost evaluat, a primit primul ajutor calificat în ambulanţa SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

‘Pompierii au asigurat zona. În cursul acestei zile va sosi o altă autocisternă pentru a putea fi transvazat gazul petrolier lichefiat„, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

După transvazarea gazului, autocisterna răsturnată va fi repusă pe roţi.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate