FOTO Andreea Moldovan, așteptată cu flori, în această dimineață, în fața Spitalului de Boli Infecțioase Brașov

FOTO Andreea Moldovan, așteptată cu flori, în această dimineață, în fața Spitalului de Boli Infecțioase Brașov

Andreea Moldovan, fostul secretar de stat, demis, miercuri, a fost așteptată cu flori, în această dimineață, în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, de către mai mulți brașoveni.

,,Cred că principalul motiv pentru care sunt aici, și vor mai fi și alții, este acela că meritele, profesionalismul și curajul trebuie promovate, trebuie atestate și trebuie recunoscute de către cetățeni. Doamna Moldovan a făcut ceea ce foarte puțini oameni din sistemul de sănătate ar face și anume și-a asumat o responsabilitate foarte mare, a mers alături de Vlad Voiculescu, a încercat să schimbe lucrurile în sistem, clasa politică se pare că nu a dorit acest lucru”, a declarat Ciprian Horhocea.

Alte articole:   BOMBĂ! Candidaturile AUR Brașov riscă să fie invalidate pentru că listele nu au fost semnate de președintele organizației județene!

,,Am fost pacientul ei și chiar este o femie foarte foarte ok, în primul rând ca și om, ca și medic, extraordinar, ea a încercat să schimbe puțin sistemul din punctul ei de vedere medical, dar alte lucruri au fost mai importante”, a spus Ioan Bobiț, fost pacient al dr. Moldovan.

,,Am venit pentru a ne arăta aprecierea față de oamenii curajoși care lucrează în sistemul medical și care în ultimul timp sunt mai mult acuzați ca fiind criminali și asasini ceea ce este evident o eroare din partea celor care fac acest lucru și am venit să le arătăm că există o parte a societății care îi apreciază și îi susține”, a spus Radu Hosu.

Alte articole:   EXCLUSIV Jean Pierre Vanhoutte, belgianul care vrea să fie primar la Hălchiu, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Andreea Moldovan nu a ajuns, astăzi, la Spitalul din Brașov.

https://newsbv.ro/2021/04/14/video-doua-protestatare-i-au-blocat-masina-andreei-moldovan-si-i-au-adresat-injurii-in-fata-ministerului-sanatatii/
https://newsbv.ro/2021/04/14/citu-ministrul-sanatatii-vlad-voiculescu-si-secretarul-de-stat-andreea-moldovan-au-fost-demisi/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate