FOTO Aberațiile lui Dorel la Ghimbav: trotuar blocat cu gard

trotuar blocat ghimbavÎn spatele cimitirului vechi din oraşul Ghimbav patronat de vestitul Dorel, Toma Dorel, vizavi de biserica nouă, trotuarul a fost blocat cu un gard, la marginea lui DN 73.

Pericolele sunt evidente: lumea trebuie să ocolească zona respectivă pe carosabil, fie că este vorba de adulţi, copii sau mămici cu cărucioare… Mai mult, pe o porțiune de câteva zeci de metri, de o aprte și alta a gardului, s-au mai pus și stâlpi legați cu lanțuri…

În zonă, după cum se poate vedea în fotografiile alăturate, a fost o trecere de pietoni. Dacă oarecum însemnele de pe carosabil, au fost „șterse”, în schimb a rămas semnul de circulație, prevăzut și cu un mic panou cu celule fotovoltaice.

Alte articole:   Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

Întrebarea este ce trebuie să facă șoferii? Cât timp acel semn de circulație pentru trecerea de pietoni este amplasat, trebuie să respecte legea. În schimb, prietonii ar cam trebui să se antreneze la proba de sărituri ale gardurilor, pentru că trecerea de pietoni e blocată tocmai de lanțurile de care aminteam anterior.

CLICK pe poze pentru a se mări! FOTO © newsbv.ro

Pe de altă parte, nu putem să nu ne amintim de pasiunea primarului Dorel pentru bazaconiile edilitare care l-au făcut vestit în întreaga țară.

CITEȘTE ȘI: 

Alte articole:   150 kg de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii brașoveni

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate