A fost aleasă conducerea organizației municipale ALDE Brașov. Ce scor și-au propus pentru europarlmentare?

A fost aleasă conducerea organizației municipale ALDE Brașov. Ce scor și-au propus pentru europarlmentare?

Astăzi a fost conferința municipală de alegeri la organizația municipală ALDE Brașov. Cu această ocazie, Laura Bratosin a fost confirmată pe postul de președinte al organizației municipale, fucnție deținută interimar până la această oră.

De asemenea, delegații la conferință au ales și cei cinci vicepreședinți: Radu Laurențiu Leca, Ioana Magdalena Leca, Liliana Onu, Ioan Moțoc și Ligia Ovesea.

Noua conducere ALDE a anunțat ca obiectiv politic local desemnarea unui candidat la funcția de primar al Brașovului, acesta urmând să fie stabilit în perioada următoare. Un alt obiectiv politic al ALDE a fost anunțat de Simona Brătulescu, președintele Ligii aleșilor locali ALDE și vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș: obținerea a 15% din voturile românilor la alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor.

Mă bucur că am reușit să adunăm astăzi atâția membrii activi ALDE din muncipiul Brașov și sunt convins că la alegerile locale din 2020 vom avea și viceprimar ALDE. Alegerile europarlamentare care vor avea loc la primăvară vor fi testul de politică organizațională, în sensul că atunci se va vedea cât de bine structurat este partidul. Am început ca în aproape toate localitățile din județ să-i cunoaștem pe oameni, să știm ce-și doresc, să identificăm viitorii consilieri locali ALDE, care vor fi vârf de lance pentru alegerile europarlamentare, pentru că ei vor duce o campanie de promovare a politicii ALDE”, a adăugat Stelian Fedorca, președintele intermar la filalie județene ALDE Brașov.

Urmează conferința județeană de alegeri a unei conduceri, care va avea loc după ce se termină cele de la nivelul localităților.

Alte articole:   Patru ateliere de animaţie stop-motion la Olimpia - Muzeul Sportului și Turismului Montan

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate