Focuri de armă în Teleorman pentru oprirea unui buldoexcavator. Persoana care îl conducea, căutată de poliţişti

Focuri de armă în Teleorman pentru oprirea unui buldoexcavator. Persoana care îl conducea, căutată de poliţişti

Focuri de armă pentru oprirea unui buldoexcavator care a încercat să îi lovească pe poliţişti şi maşinile de poliţie. Vehiculul, găsit abandonat pe un câmp. Persoana care îl conducea este căutată de poliţişti.

Un bărbat din Teleorman este căutat de poliţişti după ce, seara trecută, a condus un buldoexacavator peste un câmp agricol unde era plantată mazăre. Poliţiştii au încercat să-l oprească pe şofer folosind armamentul din dotare, dar acesta a abandonat utilajul şi a reuşit să scape.

Poliţiştii din Teleorman au tras focuri de armă pentru oprirea unui buldoexcavator care a încercat să îi lovească şi să intre în maşinile de poliţie. Vehiculul a fost abandonat pe un câmp, iar persoana care îl conducerea este căutată de poliţişti, potrivit News.ro.

Alte articole:   Bătaie între cinci tineri pe o stradă din Braşov. Trei au fost arestaţi

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Teleorman au anunţat că poliţiştii din Alexandria au fost sesizaţi duminică seară, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre.

“La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană. În contextul redat mai sus, s-a procedat la urmărirea acestuia, în vederea opririi, însă conducătorul buldoexcavatorului ar fi încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, moment în care aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească”, au precizat poliţiştii.

Ei au adăugat că persoana respectivă a intrat cu buldoexcavatorul pe un teren accidentat care nu a mai permis urmărirea. Vehiculul a fost găsit abandonat pe câmp.

Alte articole:   Bătaie între cinci tineri pe o stradă din Braşov. Trei au fost arestaţi

Poliţiştii din Alexandria fac cercetări pentru identificarea şi prinderea persoanei respective.

Ei au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!