Focarele de infecție încep să împânzească Brașovul: Primărie, Electrica, Spitalul Județean, o clinică medicală privată…

Focarele de infecție încep să împânzească Brașovul: Primărie, Electrica, Spitalul Județean, o clinică medicală privată…

Direcția de Sănătate Publică și Prefectura Brașov continuă să dezinformeze populația prin faptul că nu anunță unde sunt probleme din cauza infecțiilor cu coronavirus. Oare dacă oamenii ar ști unde sunt probleme, nu ar evita locurile respective, pentru a nu se îmbolnăvi? Că parcă era vorba despre prevenție….

În acest context, nu ne rămâne decât să informăm brașovenii despre focarele nou apărute, pentru că este evident că nu pot ascunde astfel de informații la infinit.

La Primăria Brașov, o persoană a fost confirmată pozitiv astăzi (era acasă, în izolare), care a contractat virusul de acasă. Mâine se vor lua măsurile care se impun, de izolare a contacților, dacă este cazul, dezinfecție etc.

Alte articole:   Săptămâna Patimilor. Ce simbolizează fiecare zi

De asemenea, directorul medical de la Spitalul Județean a fost confirmat pozitiv. Și personalul TESA de la o clinică medicală privată din Brașov are probleme din cauza infectării cu COVID, care are sediul pe strada Oașului.

Tot din informațiile pe care le deținem, probleme sunt și la Electrica. Cert este că undeva la jumătate dintre bolnavi sunt din municipiul Brașov.

Trebuie să precizăm că presa a solicitat instituțiilor abilitate informații referitoare la numărul total de pacienți infectați în județul Brașov, vindecați, decedați, precum și despre capacitatea de primire a bolnavilor COVID în spitalele brașovene. Aceste informații încă nu ne-au parvenit.

Distribuie dacă îți place!