Flavia Boghiu a depus plângere împotriva celor care au instigat la violență

Flavia Boghiu a depus plângere împotriva celor care au instigat la violență

Viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu a anunțat că a depus plângere împotriva celor care au insitgat la violență împotriva ei.

,,Am depus plângerile penale împotriva celor care au instigat la violență împotriva mea și consideră că mi-ar sta bine bătută sau în scaun cu rotile. De aici încolo este responsabilitatea autorităților să dea răspunsul la întrebarea „Este normal să instigăm la violență și agresivitate?”.

Motivul pentru care toate aceste lucruri s-au întâmplat a fost scos la iveală de jurnaliști în aceste zile: pe lângă atacul politic, există un alt motiv, venit dintr-o anumită parte a zonei dezvoltărilor imobiliare din oraș, care are tot interesul să nu continuăm reforma din urbanismul Brașovului.

Da. Sunt împotriva dezvoltărilor imobiliare care afectează patrimoniul cultural, istoric sau natural al orașului.

Da. Sunt pentru o reglementare mai serioasă a dezvoltărilor imobiliare, pentru a nu continua dezastrul urbanistic din unele cartiere noi ale Brașovului.

Prin depolitizarea Comisiei Tehnice de Urbanism din cadrul Primăriei Brașov și prin constituirea acesteia cu membri din rândul arhitecților, urbaniștilor, precum și un reprezentant al societății civile, fără partizanat politic, am luat din puterea celor care influențau deciziile administrației în detrimentul intereselor cetățenilor.

Cât voi avea Urbanismul în subordine și cât voi fi aici, voi face tot ce îmi stă în putere, în limita legii și a prerogativelor, ca viitoarele proiecte să îi respecte pe cumpărători, să respecte atât legislația, cât și patrimoniul orașului”, a scris Flavia Boghiu pe pagina de Facebook.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate