Festivalul Întorsura Fest, între 21-23 iunie, la Întorsura Buzăului

Festivalul Întorsura Fest, între 21-23 iunie, la Întorsura Buzăului

Întorsura Fest 2024 are loc în perioada 21-23 iunie 2024, la Întorsura Buzăului. Se anunță un festival plin de suprize: muzică bună, mâncare tradițională, concursuri, tombole și distracție la cote maxime! Irina Rimes, Paula Seling, Zdob și Zdub și Nicole Cherry sunt doar câteva dintre numele care țin capul de afiș. 

În perioada 21-23 iunie 2024, sunteți așteptați la a patra ediție Întorsura Fest. Festivalul plin de energie promite și anul acesta muzică bună, paradă moto și zone de aventură și relaxare unde îndemânarea va fi testată la maximum!

La ediția din anul acesta a festivalului Întorsura Fest și-au anunțat prezența trupe legendare și artiști cu greutate. Irina Rimes, Paula Seling, Zdob și Zdub, Nicole Cherry, Trenul de noapte, The Rock, Andrei Bănuță – sunt doar câteva dintre numele care țin capul de afiș.

Tradiția Doomstriker continuă și în 2024

Tradiția Doomstriker cunoaște, anul acesta, un nou capitol – Întorsura Fest 2024 promite mai mult decât motoare, piele și rock!

Bikeri din întreaga Europă, și nu numai, își dau întâlnire la Întorsura Fest. Se anunță un festival plin de suprize: muzică bună, mâncare tradițională, concursuri, tombole și distracție la cote maxime!

Doomstriker LEMC România te invită la o petrecere în aer liber care se anunță încă de pe acum una epică!

Festivalul este organizat de Primăria Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Doomstriker România Motorcycle Club.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate