Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII- a se va organiza în perioada 23 -24 octombrie 2021.Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a are ca scop descoperirea şi lansarea de noi şi valoroase talente interpretative.

La această ediție s-au înscris 22 de concurenţi din judeţe precum: Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa Năsăud, Brăila, Botoşani, Dâmboviţa, Ialomita, Călărași, Hunedoara, Sibiu, Neamţ, Olt, Suceava, Braşov. Programul va fi următorul:

23 octombrie 2021, ora 18.00 – Spectacol concurs

24 octombrie 2021 – ora 13.00 – Ansamblul folcloric ,,Poienița” al Centrului Cultural Reduta
– Gala laureatilor
– Recital susținut de elevii clasei prof. George Muraru ( Școala Populară de Artă Brașov)
– Recital extraordinar Alisa TomaPrezentator: Iuliu PrajaIntrarea este liberă.

Alte articole:   Inspectoratul de Poliție Județean Brașov își consolidează echipa cu noi ofițeri

Pentru cei care nu pot ajunge în sala de spectacole, Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a va fi transmis live pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul Centrului Cultural “Reduta” este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate